Feeejt LAN!! =)

Hejhopp alla! ;)
Idag har jag sovit hos älskling från igår. Vaknade väl kring halv 12 och då kom älskling hem på lunch :) sen for jag hem för att hjälpa till där hemma som vanligt då ;> haha! Efter en stund kom Tommy till mig och då gjorde vi inte så mkt alls, typ chillade runt elr nå? x) aja sen for jag åh skulle tanka och fylla på olja i moppen, vi träffade Anton och Jesper och Anton cyklade ;O haha!
åh han ska köpa en ny moppe han ;) typhoon tror jag de blir då (Y)
och nu så sittter jag på Lan hos Tommy, det fetaste jag varit med hon ;O haha noot! bara jag och Tommy xD
haha ha det bra allihopa!
Vad ska alla göra till Midsommar förresten? =)

Puss <3 / Sebbson


Sommarlov

Hejsan;) 
Natalie som sitter och skriver ett inlägg nu, Sebastian håller då på i garaget och lagar hans lillebrors fyrhjuling. Och jag sitter här vid datorn, finns inte så mycket att göra idag. Det har regnat hela natten och de regnar fortfarande så de blir nog filmdag med min übergulliga älskling! Ingen bra början med vädret på sommarlovet men får hoppas att de blir bättre. Längtar då enormt mycket till midsommar känns som att de kommer bli jätteroligt och mysigt kan jag säga. :) Kommer tillbringa den med älsk och hans familj. Ne nu ska jag gå och se film och mysa med pojken min!

Ni får ha en trevlig fortsättning på lovet //

Neosrider & Natalie


Natalie älsklar sin Sebastian mest av allt!
25 JUNI 2008 <3

God kväll!

Ikväll så har jag varit med Tommy :) vi var hos Jonka ett tag och hjälpte dom skruva ihop Jens Botchian ;> och då var Tommy så smart och fäste jordkabeln i ramen och så starta jag den och de gick fint så länge jag höll i moppen med bara en hand, men när jag satt dit den andra handen så då jäklar fick jag fet stöten i armen/handleden vars mitt armband sitter! ;o helt sinnes! ;>
sen så for vi och stuntade en stund och hittade en ny parkering/yta att köra på bara typ 100 meter från vars jag bor :) äre bara soft eller? japp självklart (Y) kom även en kille dit och kolla när vi körde x) och nu sitter jag i telefonen med min älskling och ska ta och lägga mig och se film ;)
men vi hörs alla bloggläsare! :D

Puss! ;> /Neosrider






Två söta bilder på MIN UNDERBARA ÄLSKLING!! <33



Onsdag! :)

Hej.
Idag har jag varit på skolan och typ gas-svetsat och hållt på ;P sen så var vi på snutstationen för Hibba skulle hämta sin moppe, men he vart it för han skulle på förhör först ;) haha!
slutade lite innan 12 och var väl kvar på skolan till kvart i 3? haha lite har man då åh göra x)
vi satt och lanade i wc3 och hade kul ;D och idag/ikväll ska jag vara med älskling <3 härligt! för det var en stund sen sist (Y)
ska även sova dära :D en till grejj är ju att det är bara en vecka tills jag får sommarlov ;o FN!
men nu ska jag ta och vaska mitt golv tydligen enligt Kalle! -.- aja det är väl bara att börja slavgöran så man tar sig till Natalie nån gång :)

pussåhej! /
Sebbson



Kvällen ;>

Kvällen har bedrivits med att vara med några stycken på grönan :)
körde lite moppe och hade skojj ;) Jens var där och drog sina historier och även Bergwall och Peter (Y) grymt kul haha! ;D
lite bilder hära, dock bara på mig x) fast det är väl för att jag är så frän ;)

Sov gott alla :)
Puss






Hej alla!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera nu på sista tiden :( men har inte haft nån lust för de x) men ska bättra mig nu! (Y)
iaf  idag så har jag varit på skolan och gjort klart nå rester i svenska och på idrotten hade vi kanotpaddling igen ;) haha.. det var nog fan dagens xD jag, qvist och hibba skulle paddla i samma kanot och qvist är jävlat sämst på de och då höll vi på tippa i massa gånger ;) förra gången var det bara jag och hibba och då hann vi då ut förbi Ica Kvantum åh de på en halvtimme (Y) men idag tog det en halvtimme att bara ta sig från land ut till första bron ;o
helt sinnes! haha ;D
sen var jag kvar på skolan en stund för att få veta mitt betyg i EL. A och det provet hade jag endast pluggat på i MAX 1 timme!
och vet ni vad jag fick för betyg? VG+! (Y) haha :D så då vart jag glad för jag trodde jag hade failat totalt...
idag vet jag inte alls vad jag ska göra :S hade velat vara med älskling men vet it hur de blir?
får väl se vad som händer ;p

Puss/ Sebbson


Älskar dig Natalie Berggren! -`v´-



RSS 2.0