Your are perfect for me! <3

Hej

Kom nyss hem från skolan och det har varit slapp dag idag!.. skönt :)
Dagens planer är att fara till älskling och mysa med henne <3 ;)
Och nu tror jag fan att jag ska ut och stunta en stund för det var ett bra tag sen sist? ;o

Men vi hörs ju senare!

Puss!<3
/ Sebbe





Sunderbyn!

Hej igen allihopa :)

Igår var jag som sagt i Natalies och deras stuga som ligger i Yttersta. Vi skulle fira hennes farfar som fyller 80 imorron ;) så blev ganska sent dära innan jag kom hem och då hade jag ingen ork till att blogga elr nå x)
Idag så har jag varit på skolan från 08.10 till typ 14.00 för att då skulle jag igen till Sunderbyn för min Hyposensibilisering och ta 3 st sprutor och är nu inne i min 4:e vecka och då är det 12 veckor kvar...
Och nu så kom Tommy hit så får se vad vi hittar på men ska nog iaf ut och övningsköra en sväng (Y) har ju fått tillbaka lämpen juh! :D
Tog också kort idag på skolan förresten :)

Men nu ska jag gå. Vi hörs senare!

Puss♥
/ Sebbe

God morning! =)

Hej

Idag blir det ju Gmi igen till typ halv 3 kanske :P sen ska jag hem, älsk kommer ikväll så de blir mys och så får vi se vad vi hittar på :)
Men nu ska jag gå för ska fika och sen gå ut till bussen. Vi hörs senare =)

Puss<3
/ Sebbe



Snart helg =)

Imorn är det helg och längtar som bara den :) ska bli så myys med älsk <3
Och nu blir det sängen med någon skräpfilm..

Sov gott folk! så hörs vi imorn igen.

Puss <3
/ Sebbe


24 september

Hej

Idag var jag ju som sagt på Gmi och körde lastbil hela dagen :)
Fick även prova på att köra kranen som hör till FM9:an som jag körde idag, det var ganska så kul ändå ^^
Sen när vi skulle hem gick vi som vanligt till bussen, medans vi gick tog jag ut busstabellen ur fickan för att kolla när bussen gick och stängde därefter aldrig fickan -.- så när vi väl var framme på busshållplatsen så stod vi i 20 min kanske och väntade innan bussen kom och när bussen kom så skulle jag ta ut busskortet och då kände jag att fickan var tom :o då tänkte jag HELVETE! nu har jag tappat alla mina kort, såsom skoterkort, bankomatkort, ID kort med mera och vart gode orolig eftersom det är en skog man går igenom så gode svårt att hitta igen de...
Menmen jag gick och gick åh när jag hade letat i typ 15 min gick jag upp helt till Gmi och gick jävlat i samma spår som när jag gick in i skogen och när jag kommer upp på vägen så ser jag nå silvrigt glänsa på andra sidan vägen, då tänkte jag YEES! där är den och så sprang jag över vägen och höll nästan på att bli påkörd också för kollade aldrig efter mig när jag sprang över haha! ;) och där låg den och väntade på mig :D så det var en grym lättnad.
Då var det bara att ringa efter skjuts sen då och Kalle kom och hämtade mig som tur var.
Nu sitter jag och väntar på Linuz att han ska komma och då får vi se vad som händer ;p

Men vi hörs sen!

Puss! ♣
/ Sebbe

Grus och Mack idag =)

God morgon igen då :)

Vaknade i princip nyss och är ganska så trött...
Men det går till sig lite senare på dagen, idag ska jag iaf ut på Gmi och köra lastbil hela dagen. Sen efter jag har varit där så ska jag hem och då har jag ingen aning om vad jag ska göra? :s Förslag nån?
Somnade ganska så fort igår för var trött som f*n! Men det kan ju vara bra ibland de också :)
Men nu måste jag gå för jag ska hinna göra mig klar så jag hinner med 07.25 bussen och ska nog ta med körkortsboken på bussen så kan man ju läsa bort några sidor av läxan ;)

Vi hörs senare!

Puss ♥
/Sebbe



Crazy Taxi is so wonderful!

Hej

Idag har jag varit på skolan och kom hem lite tidigare än vad dagen var tänkt :P skönt de!
Och sen när jag kom hem har jag läst lite i körkortsboken och så har jag fått börja övningsköra nu idag igen ;) så de smiider :)
Sen kom Kalle och bröderna hem och då blev det mat, sen for jag och Filip till St1 och tanka en dunk till hans fyrhjuling och älskling väntade hemma hos mig. När vi hade varit dära så for vi ut och körde och då kom också Tommy :)
Efter ett tag så vart Filip less så då gick vi in och inne hände inte mkt mer än att kolla på Idol och koka saft haha! Det var Natalie som vart sugen på de ;) Sen for Tommy och då fortsatte jag och älsk att kolla på tv men hon skulle också typ hem dirr efter Tommy -.- kulkul!
Och nu har jag suttit och nötit Crazy Taxi och lyssnat på musik :) pratar även i telefon med babe just nu <3

Menmen sov gott alla, imorn blir det att köra lastbil igen tills på fredag eftermiddah.

Puss <3
/Sebbe




God morgon =)


Idag så börjar jag kl 09.30 och måste då åka med 08.25 bussen så de känns drygt...
Men iaf så har man sovit gott inatt som tur är och konstigt nog vaknade jag 20 över 6 första gången och var inte trött alls ;o haha! märkte att jag inte hade ställt klockan så passade på att ställa den och sen somna jag igen ;)
Idag blir det skolan sen kanske älsklingen kommer idag? nytt försök haha! =)
Men nu ska jag ta och göra mig iordning tills bussen kommer så jag hinner fika något och sen gå till bussen :)


Puss!
/Sebbe



Sov gott!

Hej

Har nu tänkt att ta tag i det hära med bloggandet och de:)
Så ska försöka uppdatera några gånger per dag om det finns tillgång till de.
Iaf så kvällen blev att fara ut en stund här utanför mig bara och så körde jag lite moppe för var så less på att sitta inne åh göra åssit! ;) Då kom Linuz också och då stod vi där ute och pratade ett tag.
Väl inne så tog jag och åt kvällsfika och nu blir det att se på "Svenska Hollywoodfruar" som många säger att de är bra :) så det får man väl se.

God natt på er!

Älskar dig Natalie! <33



Rönnedagen idag då!

Hej bloggen!

Idag idag har jag varit på skolan från 08.10-11.20 för då skulle jag fara på Hyposensibilisering i Sunderbyn. Efter de så får jag inte vara hos folk med hundar elr katter på 2 dagar så idag så var de tänkt att älsk skulle komma men det blev it för hon skulle till nån åh äta...
Aja så då försökte jag kolla runt lite om de fanns något annat att göra men inte de! -.-
Alla skulle ju givetvis göra nånting annat.
Så min dag har väl bestått av Facebook kan man väl säga, har haft bättre dagar menmen får väl tänka positivt, har ju lvl i princip alla mina gubbar/fiskar i alla spel jag spelar där. HAHA! -.-
Och då kan ni ju räkna ut vad resten av dagen har att erbjuda? ;) men lär ju inte finnas nå kvar att göra där snart heller så då blir det att spela Crazy Taxi och försöka slå nytt rekord som alla på Facebook har fått poäng elr hur man ska skriva ;)

Aja ha en fortsatt trevlig kväll alla andra!


Puss&Kram/ Sebbson <3



Transport!

Hej!

Nu har skolan börjat och jag tog mig in på transport och är väldigt glad över det! :)
Har gått lite mer än en vecka nu och jag känner att det här är det rätta valet för mig iaf ;) och det är ju de som är huvudsaken. Vi har fått köra lastbil, hjullastare och även bil dom senaste dagarna, det kommer jag få göra i 5 veckor framåt också :) mkt roligt för då flyger dagarna iväg! ;D
Har väl inte gjort så mkt nu under tiden på fritiden, tagit det lugnt, stuntat och varit med min babe! <3


Tack för att du finns för mig Natalie Berggren! du är mitt hopp och min värld <3


// Sebbson <3


RSS 2.0