Så ägd! ;)

Idag har jag varit med tommy och gjort lite allt möjligt, och nu är jag med han och Alexandra :p vi har bakat kladdkaka och hoppat studsmatta ;) och ikväll tror jag det blir att glutta lite på min läxa =) haha!
aja nu ska jah vara social med dom hära men vi hörs ;)
lägger in en fett frän bild iaf (Y)

pusshejs =)





Emmy Ödestrand!

Hej Emmy Ödestrand nu uppdaterar jag min blogg som du ser ;) haha
min dag har varit att vara på skolan sen och fixa fiskegrejer till Norge som skulle ha blivit att fara till på fredag men det vart it :@ aja ska då gå och lägga mig med min underbara flickvän och sen en film och sen sova :)

God Natt och Sov Gott ;)
Puss!



God natt alla :)

Tja!
Nu så är jag hemma hos älskling och ska sova här tills imorn :)
Vi ska bara mysa och ha det skönt åh se film =)<3
Sov gott och dröm sött ;)

Puss!


Nimbys värld ;>

Hej allihopa!
Igår så vart det att vara med Ronja, Natalie, Alle och Linuz :)
Det blev att vi piercade Alles brösvårta x) först så hade han tagit hål i tungan dagen innan och så skulle han ta hål i bröstet igår då och det kunde ju inte göra ondare än att ta hål i tungan så han tvekade ju inte men när han väl fått igenom nålen i bröstet så var det de värsta han hade gjort xD haha!
sen sov älsk hos mig och vi kollade på tv och mös <3
sen idag så vart det att fara till Nimbys Värld på Skeppet och ha kalas med Filip och hans klasskompisar =) hyfsat jobbigt när alla var emot miig ^^ aja Natalie for för en stund sen hem men ska fara till henne ikväll och sova där (Y) =D


Pusshejs vi hörs! =)

Sebbson




I can't tell how mutch I love you baby! <33

Hej, Natalie tycker att jag är dålig på att uppdatera så just därför ska jag uppdatera just nu ;)
min dag idag har varit att fira min lillebror Filip och jag gjorde hans tårta åh de (Y) FN rent utav de x)
sen vart det studsmatta med lill-Hugo också, ganska kul :) han var rätt grym på studsmatta och de var vad jag minst anade xD sen övertalade Tommy mig att komma till Forslunds och stunta lite med han och några till ;P sagt åh gjort så for jag dit och röjde fett ;) som vanligt =) haha! Hade även jävligt kul :D typ Bergwall, Möller och dom drygade på som fan och man skrattade som fan xD och inte minst med de så vart de ett feeeeeeeet skrap med StuntSalles aerox som Bergwall lyckades lägga ;) haha! HELT SINNES! Han tog i och höll i bakbromsen och då hände inget och så gjorde han samma sak igen men släppte bromsen helt och tog i ännu mer och då satt han med moppen i knät ;D hahahaha! ;D
aja har iaf haft skitkul ikväll =)

Sov gott alla!
Puss! <3


Älskar dig mest av allt Natalie! -v-
Och nu är det bara 6 dagar kvar tills 11 månader :) <3


Ledig idag! ;>

Idag är jag ledig och skönt är det =)
har vaknat där kring 11 och såg på Fråga Olle ett tag sen klev jag upp och åt pan pizza (Y) mums!
Sen så har jag dammsugit mitt rum, halva köket och dusch/toaletten... Fett drygt -.- men aja nu är de gjort iaf ;P
Och imorn fyller lillebror Filip år (Y) han blir 7 år men det märks knappt haha x)
Åh idag har jag lovat älsk att ta mig till henne och bara mysa på :)
Och Tommy kommer väl på en 40 min kanske ;)

Ha det bra! =)
/ Neosrider



Hjälp med header (a)

Hej på er.
Kvällen blev att fara åh köra moppe med Tommy :) rätt så skönt (Y)
Och nu har jag lärt mig hur man byter och lägger in en header nu är de bara så att jag vill att nån ska göra en header åt mig för jag själv är inte bra på de! ;) så skriv på msn elr i kommentarer om ni vill göra en åt mig (a) snälla x)
Lägger in lite bilder iaf från ikväll :)

Puss och godnatt =)













Because I love you so mutch! <3

Hej alla :)
har varit dålig på att blogga nu dom senaste dagarna men har inte känt för att göra de :P
men nu ska jag ta och skriva lite :) Helgen som nu har varit har jag varit med älskling och även Tommy =)
I fredags kom Natalie till mig kring 5 kanske och efter ett tag for vi till Mioparkeringen och stunta lite, men där blev vi inte så länge.. Vi for då till Forslunds och då hängde även Möller med dit och hörde moppe =) det vart en rikgit lyckad moppekväll! :D vi tog lite kort och hade de roligt :) sen for jag till Tommy och sov där för vi skulle till Luleå dagen efter tidigt på morronen. Så lördagen blev det lule från halv 10 till kanske 5 :P hittade mkt kläder och grejjer som jag ville ha men köpte bara ett par handtag och handskar x) när vi kom hem for jag hem och åt och då kom Natalie också och då skulle hon sova hos mig =D grymt mysigt <3 och nu idag så vart det stunt på Forslunds med Möller, Tommy, Natalie och Alexandra (Y) dom låg i solen och steekte och vi pojkar körde moppe :D haha!
Just nu så har jag suttit och väntat på att Tommy och Alexandra ska komma men dömjen verkar ju inte komma förens det har börjat växa mossa på mig så ska nog gå ut och hoppa studsmatta (Y) så vi hörs väl senare!

Älskar dig mest av allt Natalie Berggren <33

Puss! / S

lite bilder från helgen =)









flippi'n around like nothing

hej alla bloggläsare :) imorn är de jävlat rönneprov i hydraulik och pneumatik -.- nån som vill ersätta mig då? (a) och som är kunnig inom de x) aja hoppas det går bra! håll tummarna för mig (Y) var med älsk idag iaf och det blev att hoppas studsmatta och ta kort :) sen lite kortspel =) och imorn blir de åh stunta med moppen (Y) nån som är på? ring isf ffs! =D
aja ska lägga mig och sussa.. Ha det bra alla :)

Scheejoow!






du är underbarast! -v-





God natt då =) / Neosrider'

Myyys med älskling! <3

Hej där,
idag/ikväll har jag spenderat med min älskling! ;) det har varit hur skönt som helst, vi har typ slappat hela dagen (Y)
när jag kom dit så vart det att vi käkade hamburgare och pommes, mums! sen var Natalies syrra och hennes barn Kelly och Melwin där. sen gick jag och Natalie upp på hennes rum och såg på film :) jag såg väl 10-15 min av första filmen sen sov jag xD sen vakna jag i typ slutet av filmen och sen vart det massage :) det var hur skönt som helst :D(Y) tack älskling för ikväll och för t-shirten också <3:) och nu så ska jag se en film och sova :)

Hörs Ma Hej!
Smsa imorn för he är tråkdag på skolan! ;)

Puss! /Sebbs


Skitväder....

Hej igen.
Asså fan vad dåligt väder de ska vara nu då :o inte kul alls :( Åh snart ska man till skolan och dryga som  vanligt då, fast ska nog ta med mig våran BAS bok och plugga idag så slipper jag plugga så mkt hemma för det är inte riktigt min grejj x) men nu ska jag gå och fika sen hoppa lite studsmatta och sen fara till skolan =) bloggar mer sen idag :)

ha det bra!
Puss / Sebbson

Jag älskar dig! <3

en mening

tre ord

tolv bokstäver

fyra vokaler

åtta konsonanter

&

ren sanning



Jag älskar dig




Natalie Berggren! 25/6 -08 <3

Hellu! =)

Idag har varit en fullpackad dag ;) därför jag inte har orkat blogga nå idag x) men lite snabbt vad som hänt. kom från skolan och märkte att idag hade studsmattan kommit och steekarbrillsen också såklart! (Y) :D kan inte bli bättre, men iaf så satt jag ihop studsmattan och så. sen när jag var klart tyyp så kom Sofie och det var länge sen sist ;* tack för idag vännen :) var grymt kul att få träffa dig (Y) och så kom linuz och tommy såklart också, haha och dom kom inte snabbt... tog typ 10 min från linuz till mig och det är väl typ 600 meter max! undra varför? jo för dom tog linuz åkgräsklippare xD lal på dom!
men dom for nästan dirr men tommy kom tillbaka lite senare och då hade han men sig alexandra :) vi spelade kort och satt vid datan. vi fick för oss att fara till grönan helt plötsligt och då ville sofie inte följa men hon trampade glatt iväg med sin snygghojj och fort gick he ;P haha! =) på grönan träffade vi ett antal personer, tror det var kanske 15 st där? =) yeyy (Y) det bar av hem till tommy för kladdkakebakning senare och gott blev de med gammaldags vaniljglass till :) MUMS!! och nått nytt som tommys bror lärde mig var att äta fiskpinnar med salsasås ;o trodde aldrig he sku vara gott men smakade och de var kanon! jävlat 5 av 5 toasters!(Y)(Y)(Y)(Y)(Y) åh fyfan för skolan känner jag nu.. ganska så många prov kvar men knappt några skoldagar kvar ;o HELT SINNES! och just nu så sitter jag och lyssnar på Spotify och skriver på msn.. men måste nog plugga lite också :( aja vi hörs imorn allihopa! =D

Sov gott&Dröm sött!

Peeyz jaooo!







Scheejoowh!

Hej alla! hoppas ni tycker om min blogg och mitt skrivande :) för tycker det här var ändå en ganska så rolig sysselsättning (Y) aja kvällen som gått då, först åh främst så hängde jag med tommy på stan som smakråd(han har väldigt svårt att betsämma sig för ett klädesplagg) han köpte iaf 4 st t-shirts och en nyckelring (Y) haha! :D och jag köpte också en likadan nyckelring och den är jättefin :) blinkar så fint på moppeperlan ;) sen blev jag besviken när jag kom hem.. för då såg jag ingen studsmatta här! så då ringde jag mamma och fråga vars den var och då så hade hon ringt till DHL och frågat när den skulle komma. och då hade dom sagt att den var i luleå på buss stationen men inte skickats och att dom hade redan stängt där.... så då vart jag irriterad som fan! :@ men för att inte he sönder nå så for jag ut och steekte med perlan och då vart allt mkt bättre -v- blev väl ute sen 7 till 10 och hittade massa roligt folk att köra med :)(Y) kanonkul vettja x) tror vi blev 8-9 st som for och gasa moppe, plus satt jag min första ring på bakhjulet sittande idag! :D(Y) till slut så bar det av till Grönan och där filmades de en massa när Gazi och Peter körde med moppe.. Kortfattat vad som filmades: Gazi med vespa hoppar typ 4 meter och peter med crossmoppe typ 5.5 meter ;) helt galet och kul vare (Y) tack för ikväll folks :)
ska även lägga upp filmerna på Youtube, så kolla in där :) sök på min användare: Lillsebisch  || så ska ni nog hitta galenskaperna x)
Aja nu ska jag lyssna lite på Spotify och kanske ringa älskling!

Vi hörs!
PotatisPalt!!

Tjululu! =)

Idag har jag haft det slappt i skolan, hade väl lektion i typ 20 min och sen slutade vi (Y) fast själv stanna jag kvar och tog de lugnt med några stycken :) sen for jag och cruisa med moppen och svängde förbi på CH och träffade Natalie i 20 min :) myys! <3 så jag for och fördrev tiden på moppen i ca. 1 timme för skulle sen på lasarettet och kolla lite =P
och nu så har jag fixat moppen, den blev cepe uti OK och puttrade hem... när jag kom hem ringde jag tommy om hjälp och det ordnade sig dirr ;) var bara en loppa på stiftet (a) och sen så fixade han också Spotify åt mig! Det är ett klart FN!! =D
sen en till grejj är att förhoppningsvis så kommer våran studsmatta idag också, elr iallafall vad tröga kärringen på DHL sa så lät de som de ;) fast hon var gode trög så man vet it x) men hoppas! (Y)

Pyss och kramen!
/ Sebbson =)

Godmorgon! =)

Nu har jag klätt på mig och är precis på väg att fika nått :) ska till tandläkaren kl 08.30 fyfan vad drygt! -.-
aja men skriver med sen för ska ta och fika som sagt ;)

Nån som vill hitta på nått idag? Ring gärna! :D
Peace out!



Moppeperlan skitig men kär! ;)
-v-

God kväll :)

Nu har jag äntligen betalt mina Shuttershades och är glad för de!(Y):D
Aja kvällen som gått nu har jag varit barnvakt ända sen kvart över 3 idag och jag är helt sinnes över de! :@ är gode less på att vara barnvakt nu men som tur är var det här sista gången på ett bra tag (Y) FN är ett ord för de ;) men helt kasst har det ju inte varit heller för jag fick ju besök av Linuz och Natalie <3 fast Linuz var vara en sväng tills han skuile äta =)
Och nu så sitter jag med lite socialt folk på msn och även läser lite på Tjuvlyssnat.se :D gå in och läs där, mkt roligt! speciellt på PLUS menyn ^^ aja men nu ska jag fortsätta att prata med Natalie i tlfn och sen se en film och sova =)

Nattinatti alla!
Puss! /S




Hej allihopa!

Förlåt om jag inte skrev igår kväll men det gör jag nu ist :) vi vart gode så sent hemma hos Linuz igår och hade riktigt trevligt (Y) elr iaf nästan hela kvällen men sen vart det lite sinnes där på slutet. :(
Aja vi badade iaf badtunna och spelade kort, plus lite fiddykörning! kulkul :D sen for jag, natalie och ronja och skjutsade hem ronja, sen for jag hem med natalie till hennes pappa och där flippa vi burgers x) mums!
sov där till idag och det var mys de! <33 kom typ nyss hem därifrån och ska ta och äta lite mat nu men vi hörs sen!

Söker även nån som kan hjälpa mig med en fräään bloggdesign, så släng gärna en kommentar om nån är sugen! :)
Puss!


Shuttershades

Hej igen! Kom ju på att jag har ju beställt röda Shuttershades idag :) det lär ju bli FN!
Så hoppas dom kommer snabbt så man kan steka lite ;D aja men vi hörs alla!


Så här ser dom ut (Y)
 
Smsa gärna med mig!
Pussochkram! /S

Linuz den coole x)

Linuz sa att jag skulle lägga upp en bild på han och säga att det var HAN som kom på mitt bloggnamn så jag får väl lov att göra det då :)



Här är Linuz ;)  Puss på han!

Var tvungen att lägga ut en bild ;)


Mitt första inlägg!

Hej allihopa! idag elr iallafall nu i början av dagen har jag varit med min älskling och sett på film och myst på :)(Y) senare så har jag hunnit ta en sväng med hennes moped i regnvädret men fett coolt vare iallafall ;) senare på dagen så vet jag inte vad som händer men de ser man ju då. Men nu ska jag kolla lite på existenz.se :) men skriver nog lite senare om resten av min dag..

Puss och kram! ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0